بازاریابی پیامکی
اگر تابهحال تجربۀ شروع کسبوکاری جدید را از سرگذارنده باشید، مطمئناً میدانید که چقدر سخت است مردم برندتان را بشناسند، به شما اعتماد کنند و مشتری دائمتان شوند. به همین خاطر لازم است که آموزش بازاریابی پیامکی و دیگر روشهای جذب مشتری را حتماً بگذارید. برای اینکه آموزشمان خیلی سخت هم نشود، در ادامه میخواهم توجه شما را به داستان کسبوکاری نوپا جلب کنم.
مطمئن باشید بازاریابی پیامکی روش کاملاً بهجایی است و اگر اصولی باشد، میتواند برایتان مشتری بیاورد. در ادامه مراحلی که باید برای پیادهسازی تبلیغات پیامکی خود انجام دهید را با هم مرور میکنیم. ۱۰ دقیقه وقت برای خواندن مقاله بگذارید، مطمئناً پاسخ کسبوکارتان را پیدا میکنید.
داستان رستوران شکوه
رستوران شکوه حدود یک سال پیش در یکی از خیابانهای اصلی مرکز شهر، جایی که در حوالی آن بیش از سی رستوران کوچک و بزرگ بود، مستقر شد. آقای کاظمی صاحب رستوران روزهای زیادی دنبال شناخت راههایی بود که بتواند گوی سبقت را از رقیبان منطقه بگیرد و مشتریان را به سمت رستورانش سرازیر کند. در نتیجه هر روش تبلیغاتی که فکرش را کنید، امتحان کرد.
یک روز چند آشپز جدید استخدام کرد و کلی غذاهای چینی و ژاپنی به منوی اضافه کرد. روز بعد صفحهای در اینستاگرام باز کرد و ۵۰۰۰ فالوور فیک خرید. پس از آن کانال تلگرامی راه انداخت و هرچه رفیق و آشنا داشت را در آن عضو کرد. اما متاسفانه هیچکدام از این روشها آنقدری که لازم بود، کارساز نبودند و آقای کاظمی با اجارهای سنگین و کلی پرسنل همیشه نگران مخارج رستورانش بود.
با یک پیامک، همهچیز عوض شد!
تا اینکه یک روز عصر در کافهای همان حوالی به عادت هرروزهاش مشغول قهوه خوردن بود که یک پوستر دایرهای سبز رنگ روی رگههای چوبی میز بار توجهش را جلب کرد. پوستر کاملا ساده بود و تنها با حروف سفید رنگی روی آن نوشته شده بود:
آقای کاظمی به معنای کلماتی که خوانده بود فکر کرد، در این جملات ساده چه نیروی انگیزشی وجود داشت که حتی خود او را هم وسوسه کرده بود که به آن شماره کلمۀ “چاقوچله” را پیامک کند؟ تا اینکه جرقهای در ذهنش شکل گرفت، چرا او از تبلیغات پیامکی استفاده نکند؟ چرا با ارسال یک پیامک مشتریانش را به یک تخفیف حسابی دعوت نکند؟
همان شب شروع به تحقیق درباره سامانه ارسال پیامک کرد و بعد از خرید پنل، با ارسال پیامک به مناطق اطرافش، مشتریان را با ۲۰% تخفیف دعوت به صرف غذا کرد. استقبال متفاوتتر از همیشه آن هم یک ساعت پس از ارسال پیامک باورنکردنی بود!
خبرنامه پیامکی داشته باشید
اولین کاری که باید انجام دهید، راهاندازی خبرنامه پیامکی است. برای خبرنامه باید مراحل زیر را دنبال کنید:
مشخص کردن کلمه کلیدی
اول از همه، برای دعوت مشتریان به خبرنامهی پیامکی خود یک کلمه کلیدی انتخاب کنید. حالا تمام کسانی که میخواهند در سامانه پیامکی شما عضو شوند، با ارسال آن کلمه کلیدی به خط اختصاصی شما میتوانند به مشترکین خبرنامه پیامکی اضافه شوند.
ارسال پاسخ خودکار از سامانه
با استفاده از ماژول تحلیلگر پیامک، هر کدام از مشتریان که کلیدواژۀ مورد نظر را ارسال کنند، پیامکی که شما برای پاسخ در نظر گرفتهاید را دریافت میکنند. این پیامک پاسخ به صورت خودکار از سامانه برای آنها ارسال میشود.
دقت کنید، در پیامکی که قرار است به عنوان پاسخ برای مشتریان خود ارسال کنید، ابتدا از او تشکر کنید که به خبرنامه پیوسته و بعد هم کد تخفیفی را به عنوان هدیه بدهید. این کار برای شما چند مزیت دارد:
- به مشتریان خود نشان دادهاید که برای آنها ارزش قائلید.
- مشتریان متوجه میشوند که عضویت در خبرنامه پیامکی برایشان مزایایی دارد.
- امکان خواندن پیامکهای تبلیغاتی بعدیتان بیشتر میشود.
ارسال منظم پیامک
ما در آموزش بازاریابی پیامکی همیشه گفتیم که دیدن و شنیدن مداوم نام یک برند، روی ذهن مخاطب تاثیر زیادی خواهد داشت. سامانه پیامکی این فرصت استثنایی را به شما میدهد که مشترکین همیشه با برندتان درگیر باشند و نامتان در ذهن مخاطب بماند.
بعد از اینکه مشتریان به خبرنامه شما پیوستند باید مشتریان را با کسبوکارتان همیشه درگیر نگه دارید. پیشنهاد میکنم طبق یک برنامه زمانی و هدفمند پیشنهادات ویژه مانند کد تخفیف، پیامک تبریک تولد یا تشکر بعد خرید و … ارسال کنید.
در حقیقت با خبرنامه پیامکی، مشترکین شما قرار است هرچند وقت بکبار به طور منظم پیامکهایی را از کسبوکارتان دریافت کنند و به خرید ترغیب شوند.
چگونه مشتریان باز هم از شما خرید کنند؟
کارشناسان فروش میگویند “فروش دوم، از فروش اول راحتتر است”، در حقیقت وقتی مشتری اولین خرید را از شما انجام میدهد، غول مرحلۀ اول را گذارنده و ادامه راه صرفا آوازی است که باید هماهنگ با او بخوانید.
برای مشتری که یکبار به شما مراجعه کرده، پیگیری و فروش بیشتر در صورتی که چند اصل ساده را رعایت کنید بسیار راحت است. اما این چند اصل ساده چیستند؟
لطفاً مثل همان اول هیجان انگیز باشید!
اگر قصد دارید که گاهی پیشنهادات هیجانانگیزی برای مشتریان قدیمی ارسال کنید و بخواهید همیشه آنها را با کسبوکار خود درگیر کنید، لطفاً به اندازه همان بار اول هیجانانگیز باشید. در حقیقت اگر پیشنهاد دوم، سوم یا چهارم شما به هیجانانگیزی پیشنهاد اولیهتان نباشد:
- شور و اشتیاق بسیاری از مشتریان برای خرید کم میشود
- ممکن است تعدادی از مشتریان به کیفیت خدمات شک کنند
- چه بخواهید و چه نخواهید شما دائماً در حال مقابله با میل طبیعی مشتریان برای رد کردن پیامهای تبلیغاتی هستید و از آن گریزی نیست. مشترکین شما با مشاهده چند پیشنهاد ساده و پیشپاافتاده که مثل دفعه اول نیست، به راحتی از اشتراک سامانه پیامکی شما انصراف میدهند و تمام زحمتی که برای جذب مشتری کشیده بودید، به هدر میرود.
به مشتریان احساس تعلق خاطر بدهید!
چه چیزهایی باعث میشود یک مشتری بارها و بارها به فروشگاه شما بیاید؟ در حقیقت چه چیزی باعث میشود که مشتری همیشه از شما خرید کند و فروشگاهتان را به دوستان و آشنایانش معرفی کند؟
در اینجا میخواهم مفهومی را مطرح کنم که تا حدودی به چیزی که میخواهم بگویم نزدیک است. تعریف کلمه پاتوق در فرهنگ لغت یعنی “محلی که عدهای همیشه در آنجا گرد هم میآیند“.
کمی به این مفهوم فکر کنید! چه چیزهایی باعث میشود که مکانها، فضاهای و جاهایی پاتوق شما شود؟ چه چیزهایی باعث میشود که شما بخواهید پاتوق خود را با دیگران به اشتراک بگذارید؟
مسلماً احساس صمیمت اولین اصل است. وقتی شما در جایی احساس راحتی کنید و برخورد پرسنل با شما صمیمی و دوستانه باشد، به آن مکان احساس تعلق میکنید و رفته رفته آن فضا به بخشی از زندگی روزمره شما تبدیل میشود. از آن مهمتر، انسانها عموماً دوست دارند حسِ خوبِ بودن در یک فضا را با دیگران به اشتراک بگذارند، دوستان و آشناهایشان را هم در لذت استفاده از پاتوق خود شریک کنند.
شما نیز برای اینکه کسبوکار خود را به یک برند تبدیل کنید باید بتوانید حسی از تعلق خاطر به مشتریان خود هدیه بدهید. کار سختی نیست، به مشتری خود احترام بگذارید و در عین حال، صمیمی باشید.
تعلق خاطر از طریق بازاریابی پیامکی
بخشی از آموزش بازاریابی پیامکی هنر برقرار کردن یک ارتباط اجتماعی موثر است. وقتی به مشتری احترام بگذارید و نشان دهید که بابت خریدش پاداش میگیرد، متقابلاً او هم بعد خرید حس خوبی دارد. آدمها از اینکه مورد احترام واقع شوند، لذت میبرند و این حس را دوست دارند. برای همه ما پیش آمده کالایی را از جایی گرانتر یا مسیری دورتر انتخاب کردیم، فقط به این دلیل که فروشنده خوش اخلاقی داشته و از حرف زدن با او احساس خوبی داشتیم.
پس از ارسال پیامکهای خشک و بیاحساس به شدت پرهیز کنید و به این پیشنهادات کوچک و دوستداشتنی دقت کنید:
- در روز تولد مشتریان بدون اینکه او را به خرید دعوت کنید، هدیه دهید
- اگر استفاده از محصولات شما نیاز به آموزش دارد، یک کمپین بازاریابی راه بیندازید و در کمپین آموزش بدهید که چگونه باید از آن ابزار استفاده کرد
- اولین کسانی که باید از بهروزرسانیهای مهم محصولات، پیشنهادات ویژه و اطلاعیههای منحصربهفرد باخبر شوند، مشتریان هستند.
- هرازگاهی از طریق سامانه پیامکی از مشترکین نظرسنجی کنید و با دقت این نظرشان را تحلیل کنید. از طریق این نظرسنجیهاست که شما میتوانید نیازهای کاربرانتان را شناسایی کنید و میزان رضایت نسبی آنها را بسنجید. در نتیجه به تحلیل دقیقی از مسیر کسبوکار خود دست پیدا میکنید و به تدریج نواقص خود را برطرف میکنید.
متن پیامک خود را جذاب و متفاوت بنویسید
بر اساس آموزش بازاریابی پیامکی برای درگیر کردن مشتری باید بتوانید متن جذاب و موثری بنویسید. اکثر کاربران اس ام اسهای موبایل را چک نمیکنند و اگر بخواهند موبایلشان را چک کنند، بد نیست که بخشی از پیامک شما به عنوان نوتیفیکیشن به آنها نمایش داده میشود. در حقیقت قسمتی از متن تبلیغاتی شما توسط کاربرانتان دیده میشود.
اگر متن شما جذاب و متفاوت باشد، کاربر ترغیب میشود و این نوتیفیکیشن را باز کند تا پیامک را به طور کامل بخواند. در غیر اینصورت ممکن است پیامک شما در انبار پیامکهای تبلیغاتی تلنبار شود.
نکاتی که نباید فراموش کنید!
آخرین قسمت آموزش بازاریابی پیامکی توجه به نکاتیست که باید حواستان را به آنها بدهید:
اگر از طریق سامانه پیامکی میخواهید لینک خرید خود را برای مشتریان ارسال کنید، دقت کنید که روند خرید از شما تا جای ممکن سادهسازی شده باشد تا کاربر هنگام خرید دچار اشکال نشود، زیرا در غیر این صورت اعتبار سامانه پیامکی شما نیز زیرسوال میرود.
از مهمترین فاکتورهایی که منجر به جلب اعتماد مشتری میشود، بحث پشتیبانی است. هنگامی که یک پیامک تبلیغاتی با تخفیف ویژه یا پیشنهادی را برای مشتریان خود ارسال میکنید، به پشتیبانی پس از آن توجهی ویژه داشته باشید. اگر قرار است با یک پیامک مشتریان خود را از تخفیف ویژه خود آگاه کنید و مشتریان شما از آن طرف یک ساعت پشت خطوط تماس شما به انتظار پشتیبان بمانند، همان بهتر که پیامک تبلیغاتی نفرستید.
پیشنهاد ما استفاده از پنل های تبلیغاتی ای پیام می باشد
جمعبندی
موفق شدن در یک کسبوکار ابعاد گوناگونی دارد، وقت و انرژی میخواهد و همیشه باید مورد نقد و ارزیابی قرار بگیرد. آموزش بازاریابی پیامکی هم بخشی از این موفقیت است.
به خاطر داشته باشید که هیچ کسبوکاری یک شبه تبدیل به برند نمیشود و شما باید با روشهای اصولی و کارآمد خودتان را مطرح کنید. روشهایی هستند که در کوتاه مدت جواب میدهند، حتی ممکن است در یک بازۀ زمانی کوتاه هم نتیجۀ خوبی داشته باشد، اما در بلندمدت بیفایده هستند
پیشنهاد ما استفاده از پنل های تبلیغاتی ای پیام می باشد
61 بازدید کل ، 1 امروز